Uusimmat trendit tunteva parturi-kampaamo Nurmijärvellä

Varaa aika 09 2509 800

Olemme palveleva nurmijärveläinen parturi-kampaamo, joka tuntee hiusmuodin uusimmat virtaukset. Olemme kiinnostuneita uusimmista trendeistä, joten käymme aina keväisin ja syksyisin kouluttautumassa ja tutustumassa uusiin hiusalan tuuliin. Toki klassisetkin työt sujuvat meiltä – tärkeää on loihtia sellainen kampaus tai leikkaus, jonka haluat ja joka sopii juuri sinulle. Palvelemme asiakkaita vauvasta vaariin ja yksilöllinen asiakaspalvelu onkin vahvuutemme.

Käytämme parturi-kampaamossamme vain huipputuotteita

Parturi-kampaamossamme käytetään pääosin vain kotimaisia KC Professional -tuotteita (tuotesarjoista löytyy myös tuoksuttomia No nothing -tuotteita). Olaplex-hiushoidot kuuluvat niin ikään palveluihimme. Lisäksi löydät liikkeestämme  hetken hemmottelun mahdollistavan IonDetox-jalkakylvyn, joka myös puhdistaa kehoa epäpuhtauksista ja kuonasta sekä auttaa erilaisiin kiputiloihin ja unettomuuteen.

Meillä on käytössä myös kanta-asiakaskortti, jolla saat mukavia rahanarvoisia etuja parturi-kampaamossamme. Varaukset onnistuvat puhelimitse ja nettiajanvarauksella. Hyvällä tuurilla voit päästä suoraan palveltavaksi ilman erillistä ajanvarausta, kun vain astut rohkeasti sisään!

Tervetuloa meille hellimään hiuksiasi ja itseäsi!